ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (εναλλακτικά σε φούρνο μικροκυμάτων). Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το Intermix Soufflé και χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Σερβίρουμε σε φορμάκια των 70 g και ψήνουμε σε αερόθερμο για 6,5-9 λεπτά (ανάλογα με το πόσο υγρό το θέλουμε) στους 160°C.
ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ – ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1000 g
Intermix Soufflé
40 g
Κακάο
150 g
Ηλιέλαιο
200 g
Σοκολάτα (>54% Κακάο)
180 g
Βούτυρο 82% λιωμένο
200 g
Ξηρούς καρπούς
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (εναλλακτικά σε φούρνο μικροκυμάτων) και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάμε με φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε με μια μαρίζ. Απλώνουμε σε λαμαρίνα 42Χ28 και ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά.