Σουφλέ

Σουφλέ
ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΟΥΦΛΕ
1000 gIntermix Soufflé
360 gΗλιέλαιο
500 gΝερό
430 gΣοκολάτα (>54% Κακάο)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (εναλλακτικά σε φούρνο μικροκυμάτων). Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το Intermix Soufflé και χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Σερβίρουμε σε φορμάκια των 70 g και ψήνουμε σε αερόθερμο για 6,5-9 λεπτά (ανάλογα με το πόσο υγρό το θέλουμε) στους 160°C.
ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ – ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
1000 gIntermix Soufflé
40 gΚακάο
150 gΗλιέλαιο
200 gΣοκολάτα (>54% Κακάο)
180 gΒούτυρο 82% λιωμένο
200 gΞηρούς καρπούς

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (εναλλακτικά σε φούρνο μικροκυμάτων) και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάμε με φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε με μια μαρίζ. Απλώνουμε σε λαμαρίνα 42Χ28 και ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά.