Brioche Bun

Brioche Bun
ΥΛΙΚΑ
1000 gIntermix Brioche Bun
420-430 gΝερό
50 gΜαγιά νωπή

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή και 7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να έχουμε λείο ζυμάρι. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης 25-26°C. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 15 λεπτά. Κόβουμε σε τεμάχια των 60 g και αφήνουμε να ξεκουραστούν για άλλα 15 λεπτά. Πλάθουμε σε μπαλάκια και στοφάρουμε για 50 λεπτά στους 36°C με σχετική υγρασία 80%. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε με ατμό στους 200-220°C για 8-10 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου.