ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε το μίγμα και χτυπάμε για 1 λεπτό στην αργή και 3-4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προσθέτουμε κατόπιν το νερό και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μπορούμε να προσθέσουμε σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα. Α’ μέθοδος
Πλάθουμε φυτίλια διαμέτρου περίπου 6 cm. Κρυώνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πάχος. Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε περίπου 10-12 λεπτά στους 200°C, ανάλογα τον τύπο του φούρνου. Β’ μέθοδος
Πλάθουμε μπαλάκια στο επιθυμητό βάρος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε περίπου 10-12 λεπτά στους 200°C, ανάλογα τον τύπο του φούρνου. Tips:
Εάν χρειαστεί περαιτέρω ψήσιμο, είναι προτιμότερο να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία.