Mousse διάφορες

Mousse διάφορες
ΥΛΙΚΑ
1000 gΜousse (σοκολάτα, βανίλια, φράουλα)
1500-1600 g Γάλα κρύο

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Βάζουμε το γάλα στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε το μίγμα Μousse(σοκολάτα, βανίλια, φράουλα). Χτυπάμε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά. Αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες για να “σεταριστεί”.
Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε κατά βούληση χτυπημένη σαντιγύ, κιγιέ κ.α. εξασφαλίζοντας καλή ανάμειξη με μια σπάτουλα μαρίζ.