Μπεζέδες-Μαρέγκες

Μπεζέδες-Μαρέγκες
ΥΛΙΚΑ
1000 gΜίγμα για κιγιέ
1000 gΝερό (Ζεστό 70οC)
1000 gΖάχαρη κρυσταλλική
1000 gΖάχαρη άχνη

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Βάζουμε το νερό στο μίξερ και προσθέτουμε το μίγμα για κιγιέ και την κρυσταλλική ζάχαρη. Χτυπάμε με το σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει και να σταθεροποιηθεί το μίγμα. Προσθέτουμε την άχνη με ήπιο τρόπο με μια σπάτουλα. Χρωματίζουμε κατά βούληση ή προσθέτουμε υλικά της επιλογής μας όπως τριμμένους ξηρούς καρπούς. Δημιουργούμε σχήματα για μπεζέδες ή διακοσμητικές μαρέγκες. Ψήνουμε στους 100οC για 1-2 ώρες ανάλογα το μέγεθος των προϊόντων.