Μίγμα για κιγιέ

Μίγμα για κιγιέ
ΥΛΙΚΑ
1000 gΜίγμα για κιγιέ
1500 gΝερό (Ζεστό 70οC)
1500-2000 gΖάχαρη άχνη

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Βάζουμε το νερό στο μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα για να διαλυθούν τα υλικά και 6-8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ανάλογα με το τύπο του μίξερ, για να αφρατέψει. Ο κιγιές είναι έτοιμος για χρήση.
Tips: Το έτοιμο προϊόν συντηρείται στο ψυγείο και μπορεί να ξαναχτυπηθεί.