Κέικ AVENA

Κέικ AVENA
ΥΛΙΚΑ
1000 gIntermix Κέικ AVENA
400-450 gΝερό
350 gΛάδι

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για ένα (1) λεπτό στην αργή (πρώτη) ταχύτητα. Σταματάμε την ανάδευση και ξύνουμε τα τοιχώματα. Συνεχίζουμε για άλλα έξι (6) λεπτά στην μεσαία (δεύτερη) ταχύτητα. Για φόρμες των 450 g ψήνουμε σε αερόθερμο στους 160-170°C για 30-35 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου. Για καλύτερη εμφάνιση, χαράσσουμε ελαφρά κατά μήκος την επιφάνεια πριν το ψήσιμο με ένα λαδωμένο μαχαίρι.
Tip: Για μεγαλύτερο όγκο προσθέτουμε στο 1 κιλό μίγματος 450 g νερό και 275 g ηλιέλαιο.