ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην αργή και 6-7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια λεία και ομοιογενή ζύμη. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 10 λεπτά. Κόβουμε και μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα και βάρος. Τοποθετούμε σε καλαθάκια μπαμπού με τη ραφή από πάνω. Στοφάρουμε για 50 λεπτά στους 33°C με σχετική υγρασία 70-75%. Τουμπάρουμε σε λαμαρίνα ή σε τελάρο και ψήνουμε με ατμό στους 210-220°C για 40-50 λεπτά ανάλογα τον τύπο του φούρνου για μισόκιλα ψωμιά. Ανοίγουμε τάμπερ στα τελευταία 20 λεπτά.