ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ταχυζυμωτήρια για 3 λεπτά στην αργή και 6-7 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να έχουμε λείο ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά, κόβουμε και μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα και βάρος. Διακοσμούμε με νιφάδες ή σιμιγδάλι καλαμποκιού. Στοφάρουμε για 50 λεπτά στους 33°C με σχετική υγρασία 75-77%. Ψήνουμε με ατμό στους 220°C για 30-35 λεπτά (για ψωμιά 400 g) και με ανοιχτά τάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά.