Ζελέ φράουλα με πανακότα

Ζελέ φράουλα με πανακότα
ΥΛΙΚΑ - Για το ζελέ φράουλα
210 gΖελέ φράουλα
500 gΒραστό νερό
500 gΚρύο νερό
ΥΛΙΚΑ - Για την πανακότα
Intermix Panna Cotta
550 gΚρέμα γάλακτος
650 gΓάλα πλήρες

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Διαλύουμε το μίγμα Ζελέ φράουλα στο βραστό νερό και προσθέτουμε την ποσότητα του κρύου νερού. Μοιράζουμε σε ποτηράκια μέχρι τη μέση και αφήνουμε να πήξουν στο ψυγείο.
Βράζουμε το γάλα και τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το μίγμα Panna Cotta. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά.
Μοιράζουμε την πανακότα πάνω από τα ζελέ και αφήνουμε ξανά τα ποτηράκια στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.
Διακοσμούμε με φρέσκες φράουλες και σερβίρουμε.