Panettone με μείγμα πολίτικο τσουρέκι
Η ιστορία του «ψωμιού του Τόνυ» ξεκινάει από την Ιταλία και μετά το 1900 περίπου αφού δύο Ιταλοί θέλησαν να γίνουν διάσημοι για το καλύτερο πανετόνε της Ιταλίας. Το κατάφεραν αφού οι μετανάστες παίρνανε το διάσημο αυτό γλυκό , μαζί τους όταν φεύγανε από την Ιταλία. Το να φτιάξει κάποιος πανετόνε δεν είναι μια εύκολη διαδικασία , αφού πρόκειται για ένα πολύ τεχνικό ζυμάρι παρόλα αυτά αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκίσματα των Χριστουγέννων.
Στην Interallis δημιουργήσαμε μία συνταγή ενδιαφέρουσα συνταγή με αρώματα πορτοκαλιού, που απλουστεύει τα βήματα και σας υποσχόμαστε πως φέτος τα Χριστούγεννα ,ακολουθώντας τα απλά βήματα της συνταγής μας, θα έχετε πανετόνε τόσο απλά και γρήγορα .Προσθέστε αποξηραμένα φρούτα, σοκολάτα , σταφίδες ή και ξηρούς καρπούς και προσθέστε αφεντία και διαχρονικότητα στην βιτρίνα του καταστήματος σας.